Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 9 apr. 2020 t/m 31 mrt. 2021.

  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Veranda en overkapping

Sfeervol genieten van buiten

Vakantiegevoel, genieten van gezellige avonden en heerlijk ontspannen onder een sfeervolle houten overkapping of een aluminium veranda. Een veranda is bovendien erg functioneel. Je tuinmeubelen blijven goed beschermd en een veranda is aan te passen aan elk model woning. Door de juiste dakbedekking blijft het bovendien lekker koel onder je veranda. Gebruik een overkapping om te loungen, te koken en lekker te barbecueën, te relaxen, te werken in je eigen tuin of gewoon om je spullen droog te zetten. Het kan allemaal. En of je tuin nu groot of klein is: voor elk formaat tuin kunnen we een geschikte overkapping leveren.

Voordat je een veranda aanschaft

Bedenk vooraf het doel van je veranda. Wil je een plek om in de zomer lekker te vertoeven? Wil je een plek waar je heel het jaar door kunt zitten? Of toch liever een plek waar je bloemen en planten neer kunt zetten? Als je dit beslist kun je gaan kijken naar een passende constructie. Daarnaast moet je goed nadenken waar je precies de veranda wilt laten bouwen. De meeste mensen gaan uit van het zuiden. Met een veranda naar het zuiden toe geniet je optimaal van de zon, maar let wel, in de zomer kunnen de temperaturen daar erg oplopen. Wat is dan wanneer een goede optie?

Overkapping aan huis vast

Een terrasoverkapping kan ook een mooi verlengstuk van je woonkamer of keuken zijn. Houten terrasoverkappingen bieden beschutting tegen felle zon, regen en wind. Bij regen, hagel of sneeuw heb je een droge overgang naar binnen. Dus ook onder minder ideale weersomstandigheden kun je onder een terrasoverkapping toch lekker lang buiten blijven en bijvoorbeeld barbecueën op een late nazomeravond. Zelfs in de winter kan het aangenaam zijn met een extra verwarming zoals een heater. Ook heb je veel minder onderhoud en minder schoonmaakwerk van ramen en schilderwerk. 

Bij een van onze Garden Stones & Basics vestiging kunnen we je alles uitleggen over de verschillende soorten veranda's en overkappingen.